Diensten

Ik werk als redacteur en journalist. Ook leer ik mensen effectief schrijven, voor meer impact en meer schrijfplezier.

Ik schrijf graag inspirerende teksten die bijdragen aan duurzame ontwikkeling. En ik leer ook anderen hoe ze effectiever kunnen schrijven, bij de Inspirerende Teksten Academie. Daarnaast ben ik inzetbaar als allround communicatiemedewerker bij maatschappelijke organisaties. Ik kan complexe (communicatie)vraagstukken goed analyseren, en omzetten in haalbare acties.

Zo werk ik nu aan een serie inspirerende interviews met klimaathelden voor de Eerste Hulp bij Klimaatverandering, een stripboek waar je blij van wordt 😉 Een project waar ik zelf ook veel goede energie van krijg. De mensen die ik interview zijn zo blij met het eindresultaat. Interviewen voelt een beetje als vrienden maken, maar dan anders, omdat het toch ook zakelijk is.

De Inspirerende Teksten Academie -die ik ben gestart in 2017- leert maatschappelijk betrokken mensen effectief schrijven, voor meer impact en meer schrijfplezier. Mijn cursisten verbeteren hun schrijfvaardigheden en marketingtechnieken.

Op termijn wil ik ook een training aanbieden die gericht is op een hele afdeling tegelijk, zodat ik in samenspraak met het afdelingshoofd ervoor kan zorgen dat medewerkers meer plezier krijgen in hun schrijfwerk en betere teksten afleveren, die vervolgens ook beter worden gelezen.

Parttime ben ik beschikbaar als storyteller, webredacteur of communicatiemedewerker. Ik mag ook graag teksten redigeren. Als eindredacteur let ik op de tekst, maar ook op het schrijfproces. Ik betrek de oorspronkelijke auteurs, en leer hen -soms ongemerkt- beter schrijven.

Doordat ik ben opgeleid als journalist, zie ik vaak kansen om vrije publiciteit te genereren. Ik ben vertrouwd met sociale media, en weet ook collega’s te inspireren om samen te werken in een gestroomlijnde sociale media strategie.

Ik zet mijn kennis en ervaring in voor maatschappelijke doelen, zoals de strijd tegen klimaatverandering en sociale ongelijkheid.

Teksten
Persvoorlichting
Bijeenkomst organiseren

Voor al mijn diensten geldt: ‘ik ben pas tevreden als u het bent’. Strakke deadlines zijn geen probleem. Kiest u voor mijn werk, dan kiest u behalve voor eerlijke en inspirerende teksten, voor een prettige samenwerking.

Geef een antwoord